Autor: Ehitusuudised • 10. november 2023

Tallinna külje all sünnib pikalt oodatud Sõrve looduskaitseala

Tallinna vahetus läheduses paiknev 2257,5 hektari suurune ala on piirkonna ainus terviklikult säilinud kompaktne loodusmassiiv, samas asub seal asub ka osa Harku maardla lubjakivivarudest.
Händkaku poeg. Foto autor Marko Poolamets.

Piirkonnal on erakordne roll loodusliku mitmekesisuse püsimisel ning Harjumaa elanikele puhkevõimaluste ja loodushariduse pakkumisel. Et piirkonnas olulise ala loodusväärtused säiliksid, otsustas kliimaminister Kristen Michal kooskõlastusringile saata Sõrve looduskaitseala moodustamise eelnõu.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785