Autor: Ehitusuudised • 30. oktoober 2023

Paldiski Lõunasadama meretuuleparkide kai ehitus kallines 8 miljoni võrra

Paldiski Lõunasadama meretuuleparkide kai ehitustehnoloogiline muudatus suurendas lepingu maksumust 8 miljoni euro võrra ja pikendas tähtaega viie kuu võrra.
Foto: Raul Mee, Andres Haabu

AS Tallinna Sadam sõlmis lisakokkuleppe Akciju Sabiedriba BMGS Eesti filiaaliga ja Insenerehituse ASiga Paldiski Lõunasadamasse multifunktsionaalse kai nr 6A ja tagalaala projekteerimis- ja ehitustööde teostamiseks.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785