Autor: Ehitusuudised • 24. juuli 2023

Grand Ehitus ehitab Pirita jahisadama kõrvale luksuliku pea 3 miljonilise maja

Bigbank sõlmis 2,9 miljoni euro suuruse laenulepingu Simus Kinnisvaraarendusega, et rahastada luksusliku kahekorruselise kortermaja ehitust Tallinnas Pirital Masti tänaval jahisadama kõrval. Grand Ehitus alustab hoone ehitust juulis, mis valmib plaani kohaselt 2024. aasta suvel.
Tulevane kortermaja
Foto: Simus Kinnisvaraarendus

Simus Kinnisvaraarenduse juhatuse liikme Rene Salumäe sõnul plaanivad nad jahisadama kõrvale ehitada eksklusiivse kortermaja, kus saab Pirita südames elada nagu eramus.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785