Autor: ehitusuudised.ee • 31. mai 2023

Metro Capital rajab Pirita tee äärde linnavilla stiilis kortermajad

Metro Capital rajab Tallinnas Pirita tee 28 kinnistule planeeritavasse uude elamukvartalisse privaatsete aedade ja lopsakate rohealadega ümbritsetud linnavilla stiilis kortermajad. Üle poole alast moodustab haljastus. Rahvusvahelisel arhitektuurikonkursil saavutas esikoha Soome arhitektuuribüroo ALA Architects.
Tulevaste korterite juurde on ette nähtud miniaiad.
Foto: ALA Architects

Metro Capitali tegevjuhi Ain Kivisaare sõnul toetab arhitektuurikonkursil esikoha saanud lahendus jätkusuutliku elukeskkonna kontseptsiooni ning järgib kaasaegse linnaruumi arendamise põhimõtteid.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785