Autor: Ehitusuudised • 25. mai 2023

Arco Vara ja Combicon ehitavad 3,8-miljonilisele lukselamu

Elukondliku kinnisvara arendaja Arco Vara ja ehitusettevõtte Combicon esindajad asetasid nurgakivi Piritale Lehiku tee 11 butiikelamule. Pikalt ootel seisnud kinnistul algas ehitus käesoleva aasta märtsis ja sisse saab kolida järgmise aasta kevadel.
Arendaja ja ehitaja said Kuldlehe nurgakivi paika, aasta pärast peaks saama hoonesse kolida (Foto: Aron Urb).

Kuldlehe arenduse projektijuht Sander Sisask ütles nurgakivi üritust sisse juhatades, et Lehiku tee lugu algas Arco Vara jaoks juba 17 aastat tagasi. “24. mail 2006 ostis Arco Vara selle kinnistu ja maksis siis veel kroonides,” kinnitas Sisask lisades, et pikalt ootel seisnud kinnistul algas ehitus käesoleva aasta märtsis ja nüüd on ehitajad jõudnud esimese olulise verstapostini ehk nurgakivi tseremooniani. “Loodame, et juba järgmisel aastal saavad elanikud Kuldlehe maja avarates kodudes alustada uut eluetappi.”

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785