Autor: Ehitusuudised • 28. aprill 2023

TREV-2 Grupi ehitusdirektoriks saab Priit Kuldsaar

Taristuehitusettevõtte TREV-2 Grupi ASi juhatusega liitus 24. aprillil enam kui 20aastase ehitusvaldkonna kogemusega Priit Kuldsaar, kes astub ühtlasi ametisse ettevõtte ehitusdirektorina.
Priit Kuldsaar
Foto: TREV-2 Grupp

TREV-2 Grupi juhatuse esimehe Sven Pertensi sõnul astub Priit Kuldsaar ettevõtte ehitusdirektorina ametisse olukorras, kus Eesti taristuehitusturg on suurte väljakutsete ees ning teedeehituse remondivõlg ja ehitusmahtude vähenemine nõuavad turuosalistelt oma tegevuse ümber korraldamist ning kujunenud olukorraga vastavusse viimist.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785