Autor: Ehitusuudised • 1. detsember 2022

Võitjate galerii: MUBA, D-terminal, Skyon, Sindlinahk ja teised - selgusid ehitusvaldkonna aasta parimad

Aasta olulisimal ehitusvaldkonna konverentsil Ehitus 2023+ kuulutati välja aasta parimad ehitusjuhid, uhkeimad projektid, säravaimad insenerid, nupukaimad ideed, tublimad tellijad ja nutikaimad tulevikutegijad.
Auhinna saab Taavi Lipp, AS Merko Ehitus Eesti Foto: Raigo Pajula.
Foto: RAIGO PAJULA

„Aasta ehitaja“ – Taavi Lipp, AS Merko Ehitus Eesti, Tallinna Muusika- ja Balletikooli hoone

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785