Autor: Urve Vilk • 8. september 2022

KMG: tuleb pisar pühkida ja ellu jääda

Sellel aastal tuleb paljudel ehitajatel vastu võtta kasumi asemel kahjum ja tulevik tundub hallivõitu. “Tuleb hanked ära teha, kannatada, pühkida pisar ja ellu jääda," ei oska muud soovitada KMG Inseneriehituse juht Marek Jassik.
Foto: Liis Treimann

KMG Inseneriehituse juht Marek Jassik ütleb, et infraehituses on sel aastal kõigil ettevõtjatel ühed ja samad probleemid. “Oleme jõuliselt kukkunud Ukraina sõja mõju küüsi hinnakasvu tõttu ja keeruka tellijapoolse kompenseerimise tõttu, mis on meid pannud väga keerulisse olukorda ettevõtetega.”

Ehitusuudised.ee toetajad:
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785