Autor: Ehitusuudised • 28. juuni 2022

Selgus Saku keskpromenaadi arhitektuurivõistluse võitja

Saku Vallavalitsuse keskpromenaadi arhitektuurivõistlusele laekus 13 tööd ja võitjaks kuulutati arhitektuuribüroo KAVAKAVA OÜ tööga AEGLANE RADA, mille autorid on Siiri Vallner, Indrek Peil, Jõnn Sooniste, Allan Pits ja Arseniy Kukuškin.
Võidutöö loo võimaluse võtta aeg maha.

Arhitektuurivõistluse eesmärk oli leida Saku aleviku kesksele jalgtänavale esinduslik ja kaasaegne terviklik lahendus. Võistlusala hõlmas ligi kilomeetrist teekonda alates Tallinna maantee sillast ja mõisapargist kuni kirikuni. Žürii hinnangul oli kogu võistlus väga kõrgetasemeline.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785