Autor: Marika Mugur, Advokaadibüroo NOVE OÜ vandeadvokaat • 31. mai 2022

Millised on töövõtja õigused, kui sõja tõttu võtab ehituse töövõtulepingu täitmine hinge kinni?

Ehitushinnad on sõja mõjul teinud niigi kõrgelt tasemelt veelkordse hüppe ülespoole, lisandunud on tarneprobleemid ning olukorra normaliseerumist ei ole lähiajal näha. Tekib küsimus, millised on töövõtja õigused kujunenud olukorras ning kas seaduste rägastikus on mõni õlekõrs, millest kinni haarata.
Advokaadibüroo NOVE OÜ vandeadvokaat Marika Mugur.

Kas töövõtjal on õigus nõuda töövõtulepingu muutmist?

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785