Autor: Ehitusuudised • 22. aprill 2022

Eesti puitmajade esindus oli esmakordselt ühisstendiga Eesti ehitusmessil

Eesti Ehitab 2022 messi üks suurimatest stendialadest oli sel aastal „Eesti Puitmaja – Jätkusuutlik Ehitus“. Puidust ehitamist ja tehasemaju tutvustavale ühisalale oli igaks päevaks kokku pandud erinev sisuprogramm, kust leidsid asjakohast kuulamist nii ehitushuvilised, spetsialistid kui riigi institutsioonide esindajad.
Huvilised said messil asjatundlikku konsultatsiooni.
Foto: Vladimir Levin/Puitmajaliit

Eesti Puitmajaliidu ja puitmajaklastri koostöös kokku pandud messiala „Eesti Puitmaja – Jätkusuutlik Ehitus“ ühendas rohkem kui 200 ruutmeetril nii seminariala, sektorit tutvustava näituseala kui ka konsultatsiooniala. Selline nelja päevane sisurohke kontseptsioon oli Puitmajaliidu ja klastri jaoks sektori tutvustamisel esmakordne. Varem pole Eesti turul puitmajasektor nii suurt messi väljapanekut teinud.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785