Autor: Lauri Leet • 26. oktoober 2021

Tänased eramud kaua ei kesta

Jätkame saatesarja esimeses osas alanud jutuajamist Peeter Kärpiga, kes seekord esindab Öko Katused ja Fassaadid kaubamärki omavat ettevõtet ning tutvustab erinevaid katuse- ja fassaadimaterjale – räägime, millistel põhimõttetel materjali katusele või fassaadile valida.

Saates peatume küsimusel, miks täna Eestis ehitatavatest eramutest vähemalt pooled nõutud 50 aastat ei kesta ning miks on nii, et jämedalt võttes on ehitus Eestis võrreldes Lääne-Euroopaga kõigest 30% odavam, aga katuste ja fassaadide kestvus on siin koguni 2-3 korda väiksem. Lisaks tuleb jutuks, mis on tuulduvate fassaadide eelis mittetuulduvate ees ja miks on kvaliteetne projekt ka eramaja ehitamise või renoveerimise juures kriitiliselt tähtis.

Saadet juhib Lauri Leet.

Jaga lugu
Ehitusuudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785