Autor: Ehitusuudised • 23. august 2021

Inseneritudengid alustavad õppeaastat soojakutes

Tallinna Tehnikaülikoolis toimub uue õppeaasta esimesel nädalal taas “Inseneritudengid Soojakus” üritus, mis on suunatud eelkõige inseneriteaduskonna esmakursuslastele ning sisaldab hariduslikku ja meelelahutuslikku programmi.

Viiendat aastat toimuva ürituse eesmärk on viia kokku nii uued kui praegused inseneritudengid Tallinna Tehnikaülikooli Tudengimaja parklasse püstitatud ehitussoojakutesse, et esmakursuslased kiiresti ja tõhusalt ülikooliellu integreerida. Soojakutes luuakse vaba atmosfäär tutvumiseks teiste kaasõppuritega väikeste võistluste ja muude seltskondlike tegevuste kaudu, et valmis olla eesootavaks õppeaastaks.

Kõiki osalejaid ootavad ees erinevate tudengiorganisatsioonide ja inseneeriavaldkonna ettevõtete tutvustused. Lisaks jagatakse rebaste stardikotte, mis sisaldavad palju vajalikku, et alustada oma inseneritudengi elu. Soojakutesse kutsutud esinejad tutvustavad tudengitele tulevikuvõimalusi, mis annab kohe selgema pildi valitud erialast. Ürituse kaudu võimaldatakse uutel tudengitel luua tutvusi, kohtuda oma kursusekaaslastega, anda ülevaade erinevate eriala tudengite igapäevaelust ning näidata, mis ootab neid ees pärast ülikooli lõpetamist. Üritus toimub soojakutes 7 päeva hommikust õhtuni.

Sellel aastal on ürituse suurtoetajateks Merko Ehitus, Adven, NOBE, Eesti Energia, Ehitus5ECO, Tekla Structures, Weber Saint-Gobain, Utilitas ja Harmet.

“Inseneritudengid Soojakus” toimus esimest korda 2017. aastal kahenädalase ettevõtmisena. Programm kujunes väga edukaks nind saades pilootprojektist innustust korraldati samanimeline programm uuesti ka 2018. aastal ning on sellest ajast alates olnud Inseneriteaduskonna Üliõpilaskogu suurüritus. Iga aastaga kasvab üritusel osalejate arv ning Soojakutest on saanud TalTechi üliõpilaselu lahutamatu osa.

Inseneriteaduskonna Üliõpilaskogu (INSÜK) loodi 2017. aasta jaanuaris. Üliõpilaskogu moodustavad aktiivsed ja teotahtelised inseneriteaduskonna tudengid. Üliõpilaskogu põhiülesanne on olla tudengite hääl teaduskonnas ning anda omapoolne panus inseneriteaduskonna õppekvaliteedile ja ürituste korraldamisele.

Allikas: Inseneriteaduskonna Üliõpilaskogu

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785