Autor: Ehitusuudised • 13. jaanuar 2021

Videoettekanne! Ivo Volkov: me ei ole nii rikkad, et ehitada mitu korda

„Üldehituses on eraäritellija ootel, keegi ei tea, mis saab. Samal ajal jäävad riigitellimused samale tasemele,“ prognoosis Merko Ehitus Eesti juhatuse esimees Ivo Volkov Eesti Ehituskonverentsil 2020.

„Kogu turg on oluliselt kukkunud, kuna eratellijate maht turul on väga suur,“ lisas ta. Volkovi sõnul pole pilt ilusam ka inseneriehituses, kuna seal on eratellijaid juba olemuslikult vähe ning riigitellimused täna langevad.

Siiski nentis ta, et igaüks saab palju ka ise ära teha ning ainult riigile loota ei tohi. „Riskide hajutamine aitab – meie tegeleme mitme valdkonnaga, eelmises kriisis sai päästjaks infrastruktuuri ehitus,“ jagas Volkov oma kogemust. „Lisaks aitab säästlik mõtteviis – me ei ole nii rikkad, et ehitada mitu korda, teeme oma äpardused paberil, sest palju kulukam on betoonivalamist uuesti teha.“

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785