Autor: Ehitusuudised • 6. november 2020

Eestisse ehitatakse esimene päikesepark, kus enamusosalus läheb investoritele

Taastuvenergia valdkonnas tegutsev idufirma Sunmill kaasas nädalaga 108 400 eurot vajaminevast 164 250 eurost, et rajada päikesepark Jõgevamaal Änkkülas. See on Eesti esimene päikesepark, kus enamusosalus läheb investoritele.
Sunmill meeskond.
Foto: Sunmill

Ehitus algab novembris ja 260 kW päikesepark valmib juba sel aastal.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785