Autor: Ehitusuudised • 2. november 2020

Galerii: Taristuehituse konverents 2020

Neljapäeval, 29.10 kogunesid taristuehitajad ja teehooldajad Tallink Spa & Conference Hotelis.
Vasakult KPMG Partner, audititeenuste juht Indrek Alliksaar, MKM Infra juhatuse liige Madis Prikk, Connecto Eesti juhatuse liige Aivar Hein, Harjumaa Omavalituste Liidu nõunik Kaarel Kose.
Foto: Raul Mee

Konverentsil olid esimesed esinejad Maanteeameti teehoiudirektor, peadirektori ülesannetes Raido Randmaa ja Majandus- ja Kommunikatsiooniministeeriumi transpordi arengu ja investeeringute osakonna juhataja Indrek Gailan.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785