Autor: Eva Kiisler • 16. oktoober 2020

Ahto Aruväli: liigume aasta algul võetud tempost kiiremini

„Vaatamata kevadel analüütikute poolt prognoositud tumedatele arengutele ehitussektoris, võib öelda, et turg on kriisiga seni rahuldavalt toime tulnud,“ ütleb EG Ehituse juht Ahto Aruväli.
Ahto Aruväli Eesti-Soome gaasiühenduse Balticconnector pidulikul avatseremoonial Paldiskis mullu detsembris.
Foto: Liis Treimann

„Edasine olukord ja hakkamasaamine sõltub ühelt poolt uue viirusepuhangu ulatusest, kestvusest ja kehtestatavatest piirangutest ehk selles osas määramatus jääb. Aga teisalt paljuski ka sellest, kui palju riik plaanib ehitussektorisse investeerida, investeeringuid kiirendada või on valmis ka lähiaastateks planeeritud suurobjektide ehitused ajas ettepoole tooma.“

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785