Autor: Ehitusuudised • 14. oktoober 2020

Täna selguvad Muinsuskaitse aastapreemiate saajad

Täna antakse Tallinnas Proto avastustehases üle Muinsuskaitseameti aastapreemiad. Kümnes kategoorias välja antavatele preemiatele kandideerib kokku 45 nominenti. Värvikas valikus on esindatud erinevate otstarvete ja eesmärkidega objekte kroonlühtrist keskväljakuni ning muuseumihoonetest üürimajadeni.
Rakvere Vallimäe vabaõhukeskus kandideerib kategoorias "Uusehitis ajaloolises keskkonnas".
Foto: Kaupo Kalda

Muinsuskaitseameti peadirektori ja aastapreemiate žürii esimehe Siim Raie sõnul tuli esitatud kandidaatide suur arv rõõmsa üllatusena ning hea meel oli näha nii üksikisikuid kuid ka omavalitsusi oma piirkonna pärandobjekte esile tõstmas: „See annab kinnitust, et pärand ja selle hoidmine on inimestele aina rohkem oluline.“

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785