Autor: Sigrid Kõiv • 13. oktoober 2020

Taristuehitus on koroonakriisist seni puuutumata jäänud

Taristuehitussektori viimase nelja kvartali koondkäive on eelmise nelja kvartaliga võrreldes kahanenud 1% võrra. Paljude juhtide hinnangul pole kriis sektorisse veel jõudnud, valitsevat meeleolu võib hinnata ettevaatlikuks, kuid mitte pessimistlikuks.
Tallinn-Tartu maantee ehitus.
Foto: Andras Kralla / Äripäev

Kõige enam on taristusektoris kahanenud teede ja kiirteede ehitus, mis on ühtlasi kõige suurem valdkond sektoris.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785