Autor: Ehitusuudised • 25. september 2020

Hiiumaa elektrivarustuskindlus sai toeka nurgakivi

Võrguettevõte Elektrilevi uuendas Hiiumaal järgmise neljast piirkonnaalajaamast. Saare lõunatippu jääv Emmaste piirkonnaalajaam kerkis võrgu ümberkujundamise tulemusel täiesti uude asukohta, merest 350 meetri kaugusele.
Foto: Elektrilevi

Varem asus Emmaste alajaam merest umbes 2,5 kilomeetri kaugusel sisemaal.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785