Autor: Eva Kiisler • 9. september 2020

Kaido Somelar: erasektori tellimustest kukkus ära 60-70 %

Kui oled harjunud sööma hommikul, lõuna ajal ja õhtul, siis mis tunne hommikul on, kui ühest hetkest alates õhtusööki enam ei saa? Isegi menüüs ei ole seda, küsib Ehitustrusti ja Tallinna Ehitustrusti juhatuse esimees Kaido Somelar.
Foto: Andres Haabu

Kuidas möödus tänavune II kvartal ehk koroonakvartal ehitusettevõtete jaoks? Praegu tundub, et kardeti nukramat seisu, kui tegelikult on kujunenud.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785