Autor: Urve Vilk • 24. august 2020

Koroonakvartal materjalitootjaile suurt langust ei toonud, valdkonniti tulu isegi kasvas

Võrreldes eelmise aasta teise kvartaliga kahanes ehitusmaterjalitootjate müügitulu koroonakvartalis vaid viis protsenti. Kui mitme muu sektori on juhid väljendanud, et koroonakriisi kõrval teisi olulisi riske hetkel polegi, siis ehitusmaterjali tootjad näevad olukorda teisti, selgub Äripäeva Infopanga koostatud kvartaliraportist.
Foto: Raul Mee, fotograaf

Arvestades kujunenud olukorda, pole tulemus üllatav, aga kuna sektori ettevõtted on tihti kaetud pikaajaliste lepingutega, jõuab kriisi põhi ettevõteteni erinevatel aegadel ja ettepoole vaadatakse murelikult.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785