Autor: Ehitusuudised • 12. august 2020

Merko Infra ja Connecto paigaldavad Eleringile uue merekaabli

Sellel nädalal paigaldab Elering Suurde väina mandri ja Muhu alajaamade vahele teise 110 kilovoldise merekaabli, suurendamaks Muhu, Saaremaa ja Hiiumaa elanike elektri varustuskindlust.
Foto: Elering

Tegemist on järjekordse sammuga Eleringi programmis saarte elektrivarustuskindluse suurendamisel, mille kogu investeeringute maht ületab 30 miljonit eurot. Alates 2015. aastast on paigaldatud esimene kaasaegne Suure väina merekaabel, eelmise aasta augustis Väikese väina merekaabel, uuendatud on mitmed olulised alajaamad ja liinilõigud Saaremaal ja Muhus.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785