Autor: Eva Kiisler • 11. august 2020

Tiit Kerem: ehk juhtub ime ja insenerid ei pea enam koristaja tasu eest töötama

Eesti inseneriteenuste turg on toiminud aastakümneid põhiliselt vaid odavaima hinna põhimõttel, mis ei ole lasknud kasvada tugevamatel ettevõtetel suureks ja on viinud turu killustumisele. Koroona toodud majanduskriis kipub seda veelgi võimendama, selgitas inseneribüroo Telora tegevjuht, Eesti Ehituskonsultatsiooniettevõtete liidu endine juhatuse esimees Tiit Kerem Äripäeva Infopanga värskes konkurentsiraportis.
Foto: Raul Mee, fotograaf

Korduvalt on välja öeldud, et ehitusse jõuab koroonaviiruse põhjustatud majanduskriis viitajaga ja sügisel. Sügis on peagi käes, kas kriisi on juba näha?

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785