Autor: Johan-Paul Hion • 6. juuli 2020

Jüri Rass: ehitussektori probleeme ei kannata edasi lükata

Eesti ehitussektorit vaevab hulgaliselt probleeme, millega tegelemist ei saa enam edasi lükata. Sellise tõdemuse ütles IPT Allianssi hankemudelite koolitustsükli lõpuseminaril välja Majandus- ja kommunikatsiooniministeeriumi asekantsler Jüri Rass.
Jüri Rass.
Foto: Johan-Paul Hion
Rass lisas, et probleemidega tegelemine ehitussektoris saab alguse nende tunnistamisest. “Täna oleme seisus, kus ehitusvaldkond vajab mitmeid uuendusi, mida saab ellu viia vaid siis, kui muutuvad ka töökultuur- ja eetika.”
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785