Uudised
Ainult tellijale

Jüri Rass: ehitussektori probleeme ei kannata edasi lükata

Eesti ehitussektorit vaevab hulgaliselt probleeme, millega tegelemist ei saa enam edasi lükata. Sellise tõdemuse ütles IPT Allianssi hankemudelite koolitustsükli lõpuseminaril välja Majandus- ja kommunikatsiooniministeeriumi asekantsler Jüri Rass.

Jüri Rass.  Foto: Johan-Paul Hion

Rass lisas, et probleemidega tegelemine ehitussektoris saab alguse nende tunnistamisest. “Täna oleme seisus, kus ehitusvaldkond vajab mitmeid uuendusi, mida saab ellu viia vaid siis, kui muutuvad ka töökultuur- ja eetika.”

Eesti ehitussektori tänased probleemid üle terve töövõtuahela on madal tootlikkus ja aegunud tavad, mis saavad alguse kehvast meeskonnatööst ning vähesest motiveeritusest. Lisaks tekitavad probleeme nõrgad projektlahendused, halb kommunikatsioon osapoolte vahel, venivad menetlused, ametnike otsustamatus, motiveerimata otsused, vead ehitusprojektides, kehv ehituskvaliteet, venivad tähtajad jne.

VORMISTA TELLIMUS KOHE JA SAAD:
 • Ligipääsu kõigile lukus lugudele
 • Ligipääsu ajakirja PDFidele
 • Ajakirja paberväljaande
 • Jaga lugu:
  EHITUSE UUDISKIRJAGA LIITUMINE

  Telli olulisemad ehituse uudised igal nädalal enda postkasti.

  Ehitusuudised.ee toetajad:

  Eva Kiisler
  Eva KiislerEhitusväljaannete juhtTel: 56 600 050
  Sandra Malvik
  Sandra MalvikEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 58 552 554
  Helen Paapsi
  Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785