Autor: Ehitusuudised • 6. juuli 2020

Noortel geoloogidel ja mäeinseridel avaneb võimalus kopsakat stippi saada

Tallinna Tehnikaülikooli geoloogia instituudi bakalaureusetudengitel on uuel õppeaastal võimalik saada igal kuul ülikoolilt ligi 500 euro ulatuses stipendiume. Lisaks sellele pakuvad täiendavaid stipendiume mitmed järelkasvust huvitatud mäendusettevõtted.
Foto: Pixabay

Geoloogia instituudi teaduri Rutt Hints kinnitas, et maapõueressursside ekspertide järele on suur nõudlus, mistõttu otsib ülikool võimalusi tudengite motiveerimiseks.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785