Autor: Ehitusuudised • 26. mai 2020

Taristuehitaja saab Tartu Räni Äriparki uue hoone

Eestis taristuehituses mitmel rindel tegutsev Saksamaa kontserni Leonhard Weiss Eesti filiaal saab Tartusse 1,5 km kaugusele Lõunakeskusest modernse büroo- ja tootmishoone. Sügisel valmiva ligi 1800 m2 suuruse hoone arendab Reterra Estate ja ehitab Mapri Ehitus.
Uue hoone eskiis.
Foto: Reterra Estate

Reterra Estate’i arendatavas uues Räni Äripargis juba käib Leonhard Weissi hoone ehitustegevus. A-energiaklassiga büroo- ja laohoone Kassisilma 8 tuleb kahekorruseline ning arendatakse ettevõtte strateegiliste vajadustega kooskõlas. Alates 2011.a. Eestis tegutseval kontsernil on hiljuti valminud uued kontori- ja laohooned Tallinnas, ehitustegevus käib juba Tapal ja nüüd saab ka Tartumaa esindus endale sobiva ja funktsionaalse hoone.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785