Uudised
Ainult tellijale

Taristuehitaja saab Tartu Räni Äriparki uue hoone

Eestis taristuehituses mitmel rindel tegutsev Saksamaa kontserni Leonhard Weiss Eesti filiaal saab Tartusse 1,5 km kaugusele Lõunakeskusest modernse büroo- ja tootmishoone. Sügisel valmiva ligi 1800 m2 suuruse hoone arendab Reterra Estate ja ehitab Mapri Ehitus.

Uue hoone eskiis.  Foto: Reterra Estate

Reterra Estate’i arendatavas uues Räni Äripargis juba käib Leonhard Weissi hoone ehitustegevus. A-energiaklassiga büroo- ja laohoone Kassisilma 8 tuleb kahekorruseline ning arendatakse ettevõtte strateegiliste vajadustega kooskõlas. Alates 2011.a. Eestis tegutseval kontsernil on hiljuti valminud uued kontori- ja laohooned Tallinnas, ehitustegevus käib juba Tapal ja nüüd saab ka Tartumaa esindus endale sobiva ja funktsionaalse hoone.

VORMISTA TELLIMUS KOHE JA SAAD:
 • Ligipääsu kõigile lukus lugudele
 • Ligipääsu ajakirja PDFidele
 • Ajakirja paberväljaande
 • Jaga lugu:
  EHITUSE UUDISKIRJAGA LIITUMINE

  Telli olulisemad ehituse uudised igal nädalal enda postkasti.

  Ehitusuudised.ee toetajad:

  Eva Kiisler
  Eva KiislerEhitusväljaannete juhtTel: 56 600 050
  Sandra Malvik
  Sandra MalvikEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 58 552 554
  Helen Paapsi
  Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785