Uudised
Ainult tellijale

Ehitusinsener August Komendandi näitus „Betoonist võlutud“ kestab kolm kuud kauem

Arhitektuuri-, ehitus- ja inseneeriaspetsialistide ja huviliste rõõmuks jätkub Eesti Arhitektuurimuuseumi selle aasta suurnäitus Rotermanni soolalaos kauem kui alul plaanitud. Need, kel viirusepuhang näituselemineku plaani nurjas, saavad võimaluse külastada näitust kesksuveni.

Foto: Liisi Anvelt, Eesti Arhitektuurimuuseum

Eesti-Ameerika ehitusinsener, mitme 20. sajandi maailma maineka arhitektuurisaavutuse sünnile ja püsimajäämisele kaasa aidanud ehitusinsener August Komendant on oma kaasava tööstiiliga paljudele eeskujuks tänagi. Ta haris end ka arhitektuuri esteetiliste ja kunstiliste põhimõtete osas ja tajus, et ehituskultuur vajab funktsionaalsete ja tehniliste põhimõtete kõrvale ka pehmeid väärtusi, et elukeskkond oleks inimlik ja hooned kunstiliselt kõrgetasemelised.

VORMISTA TELLIMUS KOHE JA SAAD:
 • Ligipääsu kõigile lukus lugudele
 • Ligipääsu ajakirja PDFidele
 • Ajakirja paberväljaande
 • Jaga lugu:
  EHITUSE UUDISKIRJAGA LIITUMINE

  Telli olulisemad ehituse uudised igal nädalal enda postkasti.

  Ehitusuudised.ee toetajad:

  Eva Kiisler
  Eva KiislerEhitusväljaannete juhtTel: 56 600 050
  Sandra Malvik
  Sandra MalvikEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 58 552 554
  Helen Paapsi
  Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785