Autor: Äripäev • 5. mai 2020

RKAS maksab üle pika aja dividendi

Kati Kusmini (paremal) juhitud Riigi Kinnisvara hakkab riigile regulaarselt omanikutulu maksma. Tänavu torkas Riigi Kinnisvara tehingutest silma näiteks Patarei merekindluse müük ettevõtjale Urmas Sõõrumaale (vasakul).
Foto: Andras Kralla
Kümnendi jagu omanikutulu jaotamata jätnud Riigi Kinnisvara maksab 40 miljonit eurot dividendi, teatas riigiettevõte.
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785