Autor: Ehitusuudised • 23. märts 2020

Rail Baltica Eesti põhiliini tehnilise projekteerimise hange jäi eelarvesse

Foto: RB Rail
RB Rail lõpetas detailse tehnilise projekteerimise ja projekteerimise järelevalveteenuse hanke Rail Baltica põhitrassi jaoks Eestis. Kolm parimat pakkumust hõlmavad kogu 212 kilomeetrise Rail Baltica põhitrassi Eestis, sealhulgas eelprojekti kohaselt 15 raudteesilda, 40 maanteeviadukti, 24 raudteeviadukti ja 24 loomade läbipääsu.

Pealiini projekteerimise ja projektijärelevalve teenuse kogumaksumus Eestis on 28, 9 miljonit eurot. Kõigi võitnud pakkumiste hind jäi eraldatud eelarve piiresse. Kokku esitasid kohalikud ja rahvusvahelised ettevõtted 25 pakkumist projekteerimise ja projektijärelevalve teenuse osutamiseks.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785