Autor: Ehitusuudised • 21. veebruar 2020

Rail Baltic Estonia ja Elering sõlmisid leppe energiataristu ümberehituseks

Täna sai allkirjad Rail Baltic Estonia ja Elering koostööleping, mis määratleb tingimused Rail Baltica raudtee ning Eleringile kuuluvate kõrgepingeliinide ja gaastrasside ristumiste ümberehitustel.
Marko Kivila ja Taavi Veskimägi allkirjastasid Rail Baltic Estonia ja Eleringi koostöölepingu.
Foto: Rail Baltic Estonia

Rail Baltica raudtee ristub Eestit läbival 213 kilomeetril erinevate Eleringi õhuliinide ja gaasitrassidega. Selleks, et taristute koostoimimine oleks ohutu ja toimiks ka uue raudtee ehitamise järgselt, on vajalik projekti käigus ümber ehitada kokku viis 330-kilovoldise õhuliini ristumist, 26 110-kilovoldise õhuliini ristumist ja samuti kuus ristumist gaasitrassidega.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785