Autor: Ehitusuudised • 13. veebruar 2020

Astlanda omanike kohvik avas uksed

Eile avati Uue turu hoone vundamendile ehitatud Tammsaare pargi kohvik-paviljon, mille 50aastane kontsessiooniõigus kuulub Astlanda kontserniga seotud ettevõtjatele.
Paviljoni hoonestaja OÜ Pellepokk üks omanikke Olaf Herman ja Tallinna abilinnapea Eha Võrk.
Foto: Inna Melnikova, Tallinna kommunikatsiooniosakond

Hankelepingu võitis 2018. aasta juunis Lai 22 OÜ (uue nimega Pellepokk OÜ), mille omanikud on Astlanda omanikeringi kuuluvad Olaf Herman ja Kaupo Kolsar. Lisaks 9,3 miljoni euro suurusele ühekordsele tasule maksab ettevõte 13 000 euro suurust iga-aastast hoonestusõiguse tasu.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785