Ehitusuudised  • 19 november 2019
Uudised
Ainult tellijale

Jätkusuutlik inseneeria vaatab kastist kaugemale

Põhierinevus traditsioonilise ja jätkusuutliku inseneeria vahel on, et kui traditsioonilisel juhul lahendatakse kohest probleemi, arvestatakse ainult kohaliku kontekstiga ja keskendutakse tehnilistele muredele, siis jätkusuutlik inseneeria vaatab kastist kaugemale ja soovib probleemi lahendada lõplikult, kirjutab, TalTechi ehitiste projekteerimise ja ehitusjuhtimise eriala tudeng Jan Kristian Mõtsnik konkursile Särav tudengimõte 2019 saadetud essees.

Jätkusuutlik inseneeria on protsess, mis aitab tagada Eesti ja kogu maailma jätkusuutlikku arengut. Tehnoloogia areng on tänases maailmas väga kiire. Paljud riigid töötavad selle nimel, et tulevastele põlvedel oleks samuti võimalik nautida neid ümbritsevat keskkonda ja puhast loodust.

VORMISTA TELLIMUS KOHE JA SAAD:
 • Ligipääsu kõigile lukus lugudele
 • Ligipääsu ajakirja PDFidele
 • Ajakirja paberväljaande
 • Jaga lugu:
  EHITUSE UUDISKIRJAGA LIITUMINE

  Telli olulisemad ehituse uudised igal nädalal enda postkasti.

  Ehitusuudised.ee toetajad:

  Eva Kiisler
  Eva KiislerEhitusväljaannete juhtTel: 56 600 050
  Sandra Malvik
  Sandra MalvikEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 58 552 554
  Helen Paapsi
  Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785