Autor: kinnisvarauudised.ee • 2. september 2019

Sõõrumaa laiendab haaret kinnisvarahalduses

Urmas Sõõrumaa.
Foto: Andras Kralla
Urmas Sõõrumaa ettevõttele kuuluv USS Haldus OÜ ostab ärikinnisvara halduse- ja hooldusega tegeleva ettevõtte DT Grupp OÜ.

DT Grupp OÜ käive oli eelmisel aastal 7,3 miljonit eurot, grupp annab tööd ligi 120 inimesele.

Ettevõtte senised omanikud Capital Mill OÜ, Certus Invest OÜ, Tandra OÜ, Gamma Investeeringud OÜ ning Tehnohaldus OÜ otsustasid müüa kogu osalused ja keskenduvad oma teistele projektidele.

Urmas Sõõrumaa ütles juulis Äripäevale, et talle on viimasel ajal hakanud eriti huvi pakkuma kinnivarahalduse ja turvateenuste ettevõtted. "Soovisin ISSi ära osta, aga õnneks tegi keegi suurema pakkumise ja sai endale,“ naljatles Sõõrumaa, kes aga tunnistas, et pole sarnaseid ostuplaane maha matnud. „Olen vaatamas siin veel ettevõtteid, mida iseloomustab turvalisuse tagamine ja kinnisvara tark haldamine,“ ütles Sõõrumaa juulis.

DT Grupp OÜ on valdusettevõte, mille koosseisu kuuluvad Ermeesia OÜ, Done Haldus OÜ ja Done Cleaning OÜ. Grupi meeskond pakub kinnisvara tehnosüsteemide haldamist ja korrashoidu, samuti pakub energiamajandusega seotud lahendusi.

Ettevõtte senise suuromaniku Capital Mill OÜ juhi Igor Mölderi sõnul annab tehing neile võimaluse keskenduda teistele projektidele Balti riikides.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785