Kuula: Rail Baltica rajamine liigub valguskiirusel

Aivar Jaeski  Foto: Raul Mee

Eesti vihatuimaks taristuprojektiks nimetatud Rail Baltica on jõudmas ehitustööde etappi: esimene ehitushange kuulutati mullu välja ja ehitustööd võivad alata juba tänavu. Rail Baltica ehitus oli foookuses ka Ehitusuudiste korraldatud Taristuehituse konverentsil.

Taristuehituse konverentsil salvestatud saate esimeses pooles räägib RB Rail ASi Eesti ja Soome esinduse juht Aivar Jaeski Rail Balticu projektist üldiselt, hangetest ja projekteerimisest.

“Oleme üks vihatumaid taristuprojekte, mille vastu võideldakse: meid on võtnud kolm parteid oma sihtmärgiks, meil on neli kohtuasja, meie kohta on välja antud hunnik propagandamaterjale jne," tunnistas Jaeski. Siiski tõdes ta, et projekt liigub valguskiirusel.

Saate teises pooles saab sõna Rail Baltic Estonia tehniline direktor Anvar Salomets. Mis on Rail Balticu Eesti osa järgnevate aastate tegevused, millised on eeldatavad hanketingimused ja mil moel kavatsetakse Eesti turgu hangetel kaasata?

Jaga lugu:
EHITUSE UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad ehituse uudised igal nädalal enda postkasti.

Ehitusuudised.ee toetajad:

Eva Kiisler
Eva KiislerEhitusväljaannete juhtTel: 56 600 050
Sandra Malvik
Sandra MalvikEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 58 552 554
Helen Paapsi
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785