Autorid: Urve Vilk, Urve Vilk, Ehitusuudiste kuukirja toimetaja • 24. jaanuar 2019
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kas vihatuim taristuprojekt saab ikka teoks?

Kuigi paljud ütlevad, et Rail Baltica projekti saab veel tagasi pöörata, saab Eesti projektist välja astumine olema RB Raili Eesti ja Soome esinduse juhi Aivar Jaeski hinnangul väga suur väljakutse.

“Loomulikult saab välja astuda, kui tuleb sõda või muud taolist, kõike saab teha. Aga kolme Balti riigi peaministrid on allkirjastanud leppe, mis on parlamentide tasemel ratifitseeritud,” märkis Jaeski oktooobris peetud Äripäeva Taristuehitusekonverentsil, et tema hinnangul muudeti oktoobris 2017 projekt tagasipöördumatuks.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785