Autor: Ehitusuudised • 20. detsember 2018

Porto Franco pidas sarikapidu

Porto Franco sarikapeol tõdeti, et ehitus püsib graafikus ning on põhjust hoone maksimumkõrguse saavutamist tähistada.

Porto Franco OÜ juhatuse esimees Rauno Teder tänas ehitajaid – NOBE-t ja Kontek Int ASi – eduka aasta eest, mille jooksul on esimese maja ehitusel saavutatud hoone maksimaalkõrgus – 24 meetrit maapinnast. Porto Franco I majas asuv Cityboxi Tallinn hotell avatakse 2019. aasta teisel poolel.

Porto Franco on unikaalne kinnisvaraarendus. Uues mitmefunktsioonilises linnakvartalis on pinda enam kui 150000 m2. Porto Franco kompleks koosneb kolmest maa-alusest korrusest 1170 kohalise parkimismaja ja kaubanduse üüripindadega ning viiest maapealsest korrusest kaubanduskeskuse, bürookeskuse ja hotelli tarbeks.

Vaata galeriist, milline on Porto Franco oma valmiskujul

Jaga lugu
Ehitusuudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785