Autorid: Ehitusuudised , ehitusuudised.ee • 21. september 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Fotod: IBISe hotell saavutas täiskõrguse

Pärja tõid katuselt alla juhatuse liikmed Madis Mägi ja Janno Parik.
Foto: Hausers
Eelmisel reedel oli Hausers Grupil suur rõõm tänada ehitajaid ja projekti meeskonda tähistadesIBISe sarikapidu -- Eesti esimene IBIS hotell jõudis täiskõrgusesse. Sarikapärja tõid katuselt alla juhatuse liikmed Madis Mägi ja Janno Parik.

Tallinnasse Juhkentali tänavale kerkiv kolmetärnihotell saab olema kuuekorruseline ja 190 toaga. Investeering hoonesse ulatub üle 12 miljoni euro.

„Hotell rajatakse uue IBIS-e sisekujundus kontseptsiooni alusel ja avab pidulikult uksed 2019 aasta kevadel,“ - märkis Hausers Grupi juhatuse esimees Madis Mägi.

Hoone sai nurgakivi tänavu aprilli lõpus. Vaata galeriid SIIT.

Tegemist on Prantsuse hotelliketile AccorHotels kuuluva hotelliga. Eestis opereerib Accor läbi Varssavi börsil noteeritud tütarettevõtte Orbis. Hausers Grupp on hotelli arendaja ja ehitaja ning jääb hiljem seda ka haldama.

Hausers Grupp OÜ on Eesti kapitalil põhinev kinnisvara arenduse, ehituse ja investeerimisega tegelev ettevõte, mis alustas tegevust 2004 aastal.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785