Autorid: Ehitusuudised , ehitusuudised.ee • 23. august 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Rand ja Tuulberg ehitab Fausto Capitalile ärihoone

Aivar Tuulberg ja Raivo Rand.
Foto: Raul Mee
Fausto Capital sõlmis lepingu ehitusfirmaga Rand ja Tuulberg, mis asub Tartusse Turu tänava äärde ehitama uut kolmekorruselist ärihoonet. Hoone kahele ülemisele korrusele kolib Telia Tartu kontor.

„Meil on väga hea meel selle tööga alustada, sest objekt asub meie Tartu büroo vahetus läheduses,” ütles Rand ja Tuulberg juhatuse esimees Taivo Täht. "See on meil esimene kord tegutseda koos pika kinnisvara arendamise kogemusega Fausto Capitaliga ning loodame, et sellest lepingust saab pika koostöö algus."

Telia uus maja hakkab asuma Turu Ärimajast linna pool, Turu tänava ääres. Hoone suletud netopind on 3 423 ruutmeetrit. Selle juurde kuulub parkimisplats maja ees ning ka majaalune parkla. Maja  valmib 2019. aasta suvel. Hoone esimesele korrusele tulevad mitmed teenindus- ja kaubandusettevõtted ning need koostöölepingud on hetkel sõlmimisel.

„Meil on väga hea meel, et juba õige pea saavad ka meie Tartu kolleegid tööle asuda moodsas tegevuspõhises kontoris, mis järgib oma olemuselt Tallinna peakontori stiili. Tänastes Telia Tartu kontorites töötab 130 inimest, kes kõik juba huviga uut ja moodsat töökeskkonda ootavad.

Lisaks on uus kontor kavandatud teadmisega, et tulevikus töötab seal tänasega võrreldes mõnikümmend inimest enam,“ ütles Telia Eesti haldusosakonna juhataja Mari-Liis Vihul.

Fausto Capital on Eesti kapitalil põhinev kinnisvaraarendusettevõte, mis keskendub eelkõige erinevatele kinnisvarainvesteeringutele. Fausto tegutseb kaubandus-, büroo- ja elamukinnisvara arendamise, üürimise ja haldamisega. Fausto Capitali portfelli kuulub kokku üle 58 000 ruutmeetri kaubandus- ja äripinda ning varade maht on kokku üle 100 miljoni euro.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785