Autorid: Ehitusuudised , ehitusuudised.ee • 10. juuli 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Edukaim puitmajatootja kasvatas kasumit viiendiku võrra

Foto: Andres Haabu
Viimastel aastatel edukaima puitmajatootjana silma paistnud Harmeti käive kasvas läinud aastal 16 protsenti 77 miljoni euroni. Kasum suurenes viiendiku võrra 6,8 miljoni euroni, selgub firma majandusaasta aruandest.

Ruumelementidest hoonete projekteerimise, tootmise ja püstitamise ning ehitussoojakute tootmisega tegelev ettevõte müüs 78 %  toodangust Rootsi. Järgmised suuremad turud olid Soome ja Norra, kirjutas Postimees.

Harmeti juhatus märgib aruandes, et nende suurepärane kasv on saavutatud peamiselt tänu pikaajalistele koostöölepingutele tellijatega. See on võimaldanud tootmist paremini planeerida ja efektiivsust kasvatada.

Kontserni töötajate arv suurenes mullu 44 protsenti ja küündis 566 inimeseni.

Mullu juulis võttis Harmet kasutusele Baltimaade suurima ruumelementide tootmise tehase Harku vallas Kumnas. Loe ka Puitmaja ekspordi edulugu kestabPuitmajasektori Aasta tegijaks tunnistati HarmetIKEAst võib saada Eesti majatootjate klient.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785