Uudised
Ainult tellijale

Arvo Pärt paneb iga ehitusmehe tööle

Foto: Raul Mee

Helilooja Arvo Pärdi tervikliku isikuarhiivi ning laiematele teemadele avatud uurimis- ja õppekeskkonnana valmiva Arvo Pärdi keskusehoone laitmatu kvaliteet on olnud kõigi osapoolte südameasi. Oma rolli on siin mänginud Arvo Pärdi isik, kelle kohalolu mõjub igale töömehele inspireerivalt.

Arvo Pärdi keskuse uue hoone ehitus Laulasmaal on jõudnud olulise tähiseni – üsna pea annab ehitaja Ehitustrust hoone üle ja suvekuudel hakatakse seda juba sisustama. Valdavalt monoliitbetoonist ja siseviimistluses ohtralt puiduga kaetud keskusehoone saavutas maksimaalse kõrguse 10,55 meetrit juba eelmise aasta lõpus, mil peeti sarikapidu. Keskuse tegevjuht Anu Kivilo märkis siis, et ehituskunst on tõeline kunst, kus iga täpne tegevus loob midagi silmale nähtavat uut ning ehitajatele ollakse tänulikud nende pühendumuse, täpsuse ja kaasamõtlemise eest.

VORMISTA TELLIMUS KOHE JA SAAD:
 • Ligipääsu kõigile lukus lugudele
 • Ligipääsu ajakirja PDFidele
 • Ajakirja paberväljaande
 • Jaga lugu:
  EHITUSE UUDISKIRJAGA LIITUMINE

  Telli olulisemad ehituse uudised igal nädalal enda postkasti.

  Ehitusuudised.ee toetajad:

  Eva Kiisler
  Eva KiislerEhitusväljaannete juhtTel: 56 600 050
  Sandra Malvik
  Sandra MalvikEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 58 552 554
  Helen Paapsi
  Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785