Autorid: Ehitusuudised , ehitusuudised.ee • 12. aprill 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

RKASi juhatuse liige sai ametist priiks

Tanel Tiits konverentsil Ärikinnisvara haldus 2017.
Foto: Raul Mee
Riigi Kinnisvara ASi nõukogu kutsus reedest tagasi 16 aastat ettevõttes töötanud ja juhatuse liikmeks tõusnud Tanel Tiitsi.

«Riigi Kinnisvara AS seisab organisatsioonina muudatuste lävel ja praegu on aeg anda võimalus uuel juhil Kati Kusminil need muudatused ellu viia ning võtta kliendisuhete arendamise teatepulk Tanel Tiitsilt üle,» ütles RKAS-i nõukogu esimees Sulev Luiga. 

Ettevõtte juhatus jätkab kahe liikmega: juhatuse esimees Kati Kusmin ja juhatuse liige Piia Kallas.

Luiga tänas 16 aasta eest ettevõttes Lõuna piirkonna kinnisvarahaldurina alustanud ja juhatuse liikmeks tõusnud Tanel Tiitsi pikaajalise tööpanuse eest, samuti juhtimisvastutuse võtmise eest mullu, kui ta uue juhi leidmiseni võttis enda kanda juhatuse esimehe kohustused.

«Tiits alustas ettevõttes tööd kinnisvarahaldurina 2002. aastal ja on teinud RKAS-is muljetavaldava arengu spetsialistist tippjuhiks,» lisas ta.Olen pikkade aastate jooksul, sealhulgas aastast 2016 juhatuse liikmena, osalenud Riigi Kinnisvara aktsiaseltsi ülesehitamises ja arengus. Näen, et RKAS liigub Kati Kusmini juhtimisel õigel suunal ja kavandab õigeid asju. Ettevõtte meeskond on tugev ja pühendunud ning usun, et vajalikud muudatused viiakse ellu,» ütles Tanel Tiits.Tiits tänas kolleege ja koostööpartnereid sisuka koostöö eest ja soovis Riigi Kinnisvara meeskonnale edu. 

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785