Autorid: Ehitusuudised , ehitusuudised.ee • 3. aprill 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Eesti Ehitab varasemast rahvusvahelisem

Foto: Eesti Ehitab
Eesti Näituste messikeskuses 4.-7. aprillini toimuv ehitusmess Eesti ehitab 2018, mis on varasematest aastatest rahvusvahelisem. Eksponente on messil sel aastal koguni 12 riigist, teatas korraldaja.

Ligi 250 ehitamisega ja ehitusmaterjalidega seotud ettevõtetet, mis messil oma ehituslahendusi ja - materjale tutvustavad,  on pärit  Eestist, Lätist, Leedust, Soomest, Poolast, Saksamaalt, Valgevenest, Sveitsist, Tšehhist, Ukrainast, Belgiast, Itaaliast.

„Mujalt riikidest pärit eksponentide suur huvi peegeldab seda, et ehkki meie ehitusmahud pole võrreldavad suurriikidega, on meie ehitusettevõtjad paistnud silma valmisolekuga kasutada uusi ehitusmaterjale- ja lahendusi,“ ütles  messi Eesti Ehitab projektijuht Epp Sultsmann.

„Messile tuuakse välja uusimad ja kaasaegseimad ehitusmaterjalid ja –lahendused, “ ütles Sultsmann. “Samuti saavad messikülalised praktilistes töötubades küsida nõu otse spetsialistidelt, ning seminaridel teada suundadest ehitusega seotud erinevates valdkondades.“

„Messile tasub tulla just seepärast, et nii mõnigi eksponent ajastab oma uute toodete või lahenduste esmatutvustuse just messi ajaks või toob messile tooteid, mida möödunud aastal veel polnudki,“ ütles messi projektijuht.

Selleaastane Eesti Ehitab messi teabeprogramm keskendub Eesti ehitusturu arengusuundadele EV 100 lävepakul. Ka kulmineeruvad messil mitmed EV100 juubeliaasta konkursid: messil kuulutatakse välja Aasta Katus, Aasta Tehasemaja ning saab ülevaate äsja lõppenud konkursi  Aasta Betoonehitis parimatest töödest.

 

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785