Autorid: Ehitusuudised , ehitusuudised.ee • 30. november 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Nordecon Betoon alustab Møller Auto müügikeskuse ehitust

Møller Auto Baltic allkirjastas lepingu, mille kohaselt ehitatakse Tallinna piirile Tartu maantee äärde maantee äärde uus müügi- ja teeninduskeskus. Kahekorruseline, 5 392 m2 suuruse pinnaga hoone saab olema Eesti suurim ning Baltikumi modernseim Volkswageni esindus.

Hoone ehitajaks on Nordecon Betoon (NOBE) ning ehitustööd algavad veel enne käesoleva aasta lõppu. Uus Volkswageni müügi- ja teeninduskeskus avab oma uksed klientidele 2018. aasta lõpus. 

“Oleme uue Tallinna esinduse ehituse ja peatse avamise üle väga rõõmsad. Eesti näol on tegemist Baltikumi suurima autoturuga ning soovime seetõttu tugevdada siin ka Volkswageni brändi esindatust. Meie jaoks on oluline pakkuda oma klientidele parimaid tooteid ja teenuseid ning uus müügi- ja teeninduskeskus loob selleks veel paremad võimalused,” kommenteerib Møller Auto Ülemiste tegevjuht Tarvi Hirv. 

Uues Volkswageni esinduses saab olema ligi 1 400 m2 suurune müügisalong ning avar 3 000 m2 pindalaga teeninduskeskus, mis pakuvad klientidele senisest veelgi mugavamat Volkswageni ostu- ning teeninduskogemust.

 

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785