Autor: Lauri Leet, kaasautor • 20. november 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Rootsi turg: täie panuse peale ei tasu mängida

Pumpen on TMB senini kõrgeim kortermaja Rootsis.
Foto: HSB
Eesti majanduse sõltuvus naabritest on korratud tõsiasi ning ka ehitussektori ettevõtted jälgivad olukorda Rootsi turul pingsalt. Kuigi mõned analüütikud on mures, teevad sealsel turul juba läbi löönud ettevõtted siiski küllalt optimistlikke plaane.

Pumpeni kortermaja – TMB senine kõrgeim Rootsis

Asub Stockholmi eeslinnas Kallhällis

Kortereid 59, suurusega 46– 93 m2

Korterite müügihinnad vahemikus 2 145 000–4 495 000 Rootsi krooni

Tellija HSB

Peatöövõtja Mecon Bygg AB

Montaažiperiood mai–oktoober 2017, monteeris AS TMB tütarfirma Bygg Element Sverige AB

Detailid tarnis OÜ TMB Element

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785