Autorid: Ehitusuudised , ehitusuudised.ee • 27. oktoober 2017

Vaata pilte: toimus Taristuehituse konverents 2017

Autor: Raul Mee
Teisipäeval toimus Tallinnas Öpiku maja konverentsikeskuses Ehitusuudised.ee korraldatud Taristuehituse konverents 2017, kus kohtusid Eesti mõjukamad taristuehitajad ja teehooldajad.

Kõneleti hetkel aktuaalsetest teemadest, nagu lähiaastate teehoiukava ja teehoiu rahastamine, taristuehitajate ootused valitsusele, kohalike versus sissetoodud materjalide kasutamine, tööjõunappusega toimetulek ja euroabi osakaal taristuehituse sektoris.

Osalejaid said ülevaate, millal ja mis mahus algavad hanked Rail Balticu ehitamiseks, kuidas on seis Tallinna-Helsingi tunneli ehitamisega (loe pikemalt SIIT) ning kuidas toimub betoonteede ehitus Poolas ja millised väljavaated on Eestis betoonteede ehitamiseks. 

Lisaks tutvustati Tallinna Vanasadama piirkonna arenguplaane, taristuprojekte kiiresti arenevas Ülemiste Citys ja tööstus- ning ehitusjäätmete taaskasutamise võimalusi teedeehituses ning InfraBIMi rakendamist. 

Samuti tunnustati konverentsil Äripäeva koostatud Taristuehituse TOPi võitjaid. 

Jaga lugu
Ehitusuudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785