Vaata pilte: toimus Taristuehituse konverents 2017

Foto: Raul Mee

Teisipäeval toimus Tallinnas Öpiku maja konverentsikeskuses Ehitusuudised.ee korraldatud Taristuehituse konverents 2017, kus kohtusid Eesti mõjukamad taristuehitajad ja teehooldajad.

Kõneleti hetkel aktuaalsetest teemadest, nagu lähiaastate teehoiukava ja teehoiu rahastamine, taristuehitajate ootused valitsusele, kohalike versus sissetoodud materjalide kasutamine, tööjõunappusega toimetulek ja euroabi osakaal taristuehituse sektoris.

Osalejaid said ülevaate, millal ja mis mahus algavad hanked Rail Balticu ehitamiseks, kuidas on seis Tallinna-Helsingi tunneli ehitamisega (loe pikemalt SIIT) ning kuidas toimub betoonteede ehitus Poolas ja millised väljavaated on Eestis betoonteede ehitamiseks. 

Lisaks tutvustati Tallinna Vanasadama piirkonna arenguplaane, taristuprojekte kiiresti arenevas Ülemiste Citys ja tööstus- ning ehitusjäätmete taaskasutamise võimalusi teedeehituses ning InfraBIMi rakendamist. 

Samuti tunnustati konverentsil Äripäeva koostatud Taristuehituse TOPi võitjaid. 

Jaga lugu:
EHITUSE UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad ehituse uudised igal nädalal enda postkasti.

Ehitusuudised.ee toetajad:

Eva Kiisler
Eva KiislerEhitusväljaannete juhtTel: 56 600 050
Sandra Malvik
Sandra MalvikEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 58 552 554
Helen Paapsi
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785