Autorid: Ehitusuudised , ehitusuudised.ee • 12. oktoober 2017

Pirita Kose lasteaed sai nurgakivi

Autor: Pirita Linnaosavalitsus
Pirita linnaosas on alanud Pirita Kose lasteaia ehitustööd ning eile asetasid lasteaia-, ehitus- ja linnajuhid üheskoos lasteaiale oma nurgakivi.

Pirita Kose lasteaia ehitushanke võitis kolme ettevõtte ühispakkumus (Pro Ehitus OÜ, OÜ Tafrix ja KRTL OÜ), ehituslepingu maksumus on ligi 2,7 miljonit eurot.

Ehitustööd kestavad kava kohaselt 10 kuud ning peaksid valmima tuleval suvel. Lasteaia valmides saab Pirita linnaosa tulevikus juurde 144 lasteaiakohta.

Pirita linnaosa vanema Tõnis Möldri sõnul on lasteaia ehitustööde algust oodatud pikisilmi ning hea meel on tõdeda, et ehitustööd nüüd käivad. „Lasteaiakohtade probleem on olnud suur ning Pirita Kose lasteaia rekonstrueerimine on kindlasti suur samm edasi selle mure lahendamiseks,“ sõnas Mölder.

Tallinna abilinnapea Mihhail Kõlvarti sõnul jätkab linn lasteaiakohtade loomist, toetudes lasteaedade arenguprogrammile aastateks 2013-2021. „Vaatamata sellele, et linnas on praegu üle 350 vaba lasteaiakoha, on vajadus kohtade järele mõningates linnapiirkondades säilinud, Pirita on üks nende seas. Siinsete perede jaoks oleme alustanud töid uue lasteaia ehitamiseks,“  lisas ta.

Uus lasteaed ehitatakse aadressile Kose tee 58 ehk olemasoleva lasteaia kinnistule. Seni kahes väiksemas hoones tegutsev lasteaed saab ehitustööde käigus endale ühe suurema ja kaasaegsema hoone koos suure õuealaga.

 

Jaga lugu
Ehitusuudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785