Autor: Lauri Leet, kaasautor • 9. august 2017
Ainult tellijatele

Lõunakeskuse mahukas laiendus nõudis ühtset meeskonda

Autor: Raul Mee

Tartu suurima ostumeka Lõunakeskus laiendusega rajati peale uue kaubanduspinna juurde ka kobarkino, hotell ja kahetasandiline parkla. Kõige suurem väljakutse tehniliselt ja logistiliselt keeruka objekti juures oli ehitaja jaoks uue ehitise ja vana hooneosa ühendamine ning viimase rekonstrueerimine.

Sisu on kättesaadav ainult tellijale. Lugemiseks logi sisse või osta ligipääs allolevalt lingilt.

Vormista püsimaksega tellimus kohe ja saad:

  • Ligipääsu valdkonna uudistele ja kõigile lukus lugudele
  • Ligipääsu ajakirja PDFidele
  • Ligipääsu ajakirja paberväljaande
Jaga lugu
Ehitusuudised.ee toetajad:
Eva KiislerEhitusväljaannete juhtTel: 56 600 050
Sandra MalvikEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 58 552 554
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785