Autorid: Ehitusuudised , ehitusuudised.ee • 2. august 2017

Nordeconi juhatuse esimehe ülesandeid täidab Erkki Suurorg

Erkki Suurorg Mäo ümbersõidu avamisel oktoobris 2010.
Autor: Raul Mee
Nordeconi nõukogu otsustas 27. juulil, et pärast Jaano Vinki töölepingu lõppemist hakkab uue juhatuse ametisse nimetamiseni juhatuse esimehe kohuseid täitma juhatuse liige Erkki Suurorg, teatas ettevõte.

Erkki Suurorg töötab Nordeconi kontsernis 1999. aastast. Ta on täitnud projektijuhi ja divisjonijuhi ülesandeid ning 2005. aastast juhatuse liikme kohuseid. Suurorg on lõpetanud 1997. aastal Tallinna Tehnikaülikooli tsiviilehituse eriala. 2016. aastal valiti  Erkki Suurorg Eesti Ehitusettevõtjate Liidu juhatusse. Ta on Eesti Ehitusinseneride Liidu liige ja omab volitatud ehitusinseneri V kutset.

Alates 1. augustist jätkab Nordecon AS juhatus neljaliikmelisena koosseisus Erkki Suurorg (juhatuse esimehe kohusetäitja, ehitustegevus Eestis), Priit Luman (ehitustegevus välisturgudel), Ando Voogma (müük ja ettevalmistus) ja Maret Tambek (finantsjuhtimine ja tugiteenused).

Jaga lugu
Ehitusuudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785