Nordeconi juhatuse esimehe ülesandeid täidab Erkki Suurorg

Erkki Suurorg Mäo ümbersõidu avamisel oktoobris 2010.
Erkki Suurorg Mäo ümbersõidu avamisel oktoobris 2010.

Nordeconi nõukogu otsustas 27. juulil, et pärast Jaano Vinki töölepingu lõppemist hakkab uue juhatuse ametisse nimetamiseni juhatuse esimehe kohuseid täitma juhatuse liige Erkki Suurorg, teatas ettevõte.

Erkki Suurorg töötab Nordeconi kontsernis 1999. aastast. Ta on täitnud projektijuhi ja divisjonijuhi ülesandeid ning 2005. aastast juhatuse liikme kohuseid. Suurorg on lõpetanud 1997. aastal Tallinna Tehnikaülikooli tsiviilehituse eriala. 2016. aastal valiti  Erkki Suurorg Eesti Ehitusettevõtjate Liidu juhatusse. Ta on Eesti Ehitusinseneride Liidu liige ja omab volitatud ehitusinseneri V kutset.

Alates 1. augustist jätkab Nordecon AS juhatus neljaliikmelisena koosseisus Erkki Suurorg (juhatuse esimehe kohusetäitja, ehitustegevus Eestis), Priit Luman (ehitustegevus välisturgudel), Ando Voogma (müük ja ettevalmistus) ja Maret Tambek (finantsjuhtimine ja tugiteenused).

Osale arutelus

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ehitusuudiseid sotsiaalmeedias:

RSS

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Teabevara ehitus­spetsialistile

Valdkonna tööpakkumised

Ehituse erilehed