Autorid: Ehitusuudised , ehitusuudised.ee • 19. aprill 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kaamos: oma ehitusfirma on trump

Kaamos Kinnisvara võtmeisikud: tegevjuht Priit Uustulnd (paremal) ja arendusjuht Ivar Vahter Hõbemetsa elurajoonis.
Foto: Andres Haabu
Nii äri- kui elukondlikku kinnisvara arendava Kaamos Kinnisvara juht Priit Uustulnd rääkis Äripäevale, et peab ettevõtte jaoks suureks trumbiks oma ehitusfirma olemasolu.

2005. aasta veebruaris asutatud OÜ Kaamos Ehitus tegeleb ehituse peatöövõtuga. Kaamos Ehitus on ehitanud või renoveerinud kõik Kaamos Kinnisvara objektid, lisaks ehitanud üle paarikümne objekti teistele tellijatele.

„Tänu oma ehitusettevõttele saame pakkuda klientidele täpselt selliseid lahendusi, nagu nad tahavad, ja teha need kiiresti. Samuti on oluline, et klient on kaasatud protsessi juba projekteerimise staadiumis,“ rääkis Uustulnd Äripäevale. „Ühtlasi on meie jaoks oluline kontrollida kogu protsessi algusest lõpuni ning tagada soovitud kvaliteet. Ja oluline on ka see, et ehituskasum jääb ettevõttesse.“

Suurima ehitusprojektina on ettevõttel valminud kolmest tornist koosnev büroohoone Tammsaare Ärikeskus Tallinnas. Hetkel on töös Kotka tervisemaja ja sadakond korterit Tallinnas, maikuus algavad Endla 16 endise Telia maja renoveerimistööd.

2015. aasta suvel asutas Kaamos Kinnisvara tütarfirma Kaamos Ehitus omakorda Soomes tütarfirma Purtonor OY. Esimene objekt, K-marketi kauplus Helsingi lähedal Mäntsälas, valmis eelmise aasta aprillis, kaubanduspinda üürib Kesko.

Loe Kaamos Kinnisvara tegevuse kohta pikemalt Äripäevast.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785